Aankoop beheer verhuur

Diensten aanbod

Omdat veel aanbieders van huurwoningen zich richten op de hogere inkomensgroepen, is het voor mensen met lagere en middeninkomens erg lastig een huurwoning te vinden. Vaak zijn goedkopere woningen van slechte kwaliteit: slecht onderhouden en gelegen in onaantrekkelijke wijken. Huis aan Huis vastgoed pakt dit anders aan: onze missie is om huurwoningen van goede kwaliteit aan te bieden in het lage en middensegment.

Ons aanbod bestaat uit kamers met gedeelde voorzieningen en studio’s met eigen voorzieningen.In de kamerwoningen woont een maximaal aantal mensen, zodat het contact tussen de bewoners persoonlijk blijft. Onze doelgroep zijn werkende mensen met een laag tot middeninkomen, voor wie een woning bij de bestaande aanbieders van particuliere huurwoning buiten het budget ligt. Om onze huurders te verzekeren van optimaal woongenot, zijn onze woningen niet geschikt voor studenten (behalve werkende studenten). Ons werkgebied beslaat de stad Rotterdam en omgeving.

De naam Huis aan Huis vastgoed is niet toevallig gekozen. Enerzijds wijst deze op onze ambitie om te blijven groeien en ons aanbod beschikbare woningen steeds uit te breiden. Anderzijds verwijst onze naam naar onze werkwijze: wij hebben geen kantoor, maar handelen alle administratieve handelingen af in de woning. Zo kun je direct de woonruimte bekijken en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Tegelijkertijd houden we hierdoor onze kosten en dus de prijzen laag.

Wil jij ook de beste woning voor de beste prijs?

Neem contact op

Contactformulier

Onze tevreden klanten